Kërkohet ndihmë për shërimin e Omer Arifit (VIDEO)

Kërkohet ndihmë për shërimin e Omer Arifit. Omer Arifi nga fshati Llapjan i Novobërdës ka nevojë për ndihmë në mënyrë që të shërohet...

Electrical Poll for macedonia on april

Washington (CNN)The children's eyes light up when their mother pulls out a photo of her triplets taken shortly after their birth in...

Kur ‘Arushës Shqiptare’ i mjaftojnë 30 sekonda për të hedhur kundërshtarin...

Ai është vetëm 20 vjeç dhe po mahnit një kontinent të tërë me talentin e tij, pasi numëron dhjetëra suksese në 6...

LATEST NEWS

MUST READ