Për ato që duan të martohen por nuk i kanë kushtet si duhet të vepronëj?

0
105

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Hoxhë Remzi Isaku i cili në vazhdim do të na përgjigjet reth pyetjes që ka të bëj me martesën Dua të martohem por nuk i kam kushtet, Sipas fes Islame si duhet të veproni ju ftojmë të ndjekim videon në vazhdim për të dëgjuar përgjigjen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here