Nëse një grua ka probleme me burrin e saj i cili është ftohur nga ajo si duhet të veproj ?

0
128

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Hoxhë Bekir Halimi i cili në vazhdim do të na përgjigjet në lidhje me një pyetje që ka të bëj me një motër e cila ka problem me burrin e saj i cili është ftohur nga ajo ju ftojmë të ndjekim videon në vazhdim

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here