A janë të obliguar djali dhe vajza të tregojnë njërti tjetrit të kaluarën e tyre para martese ?

0
193

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Dr. Shefqet Krasniqi i cili në vazhdim do të na flet për një temë të cilën duhet ta dëgjoj çdo motër dhe vëlla para se ato të martohen në vazhdim do të dëgjojmë përgjigjen reth pyetjes A e ka obligim djali apo vajza ti tregojnë të kaluarën e tyre njëri-tjetrit?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here