Si e gjikon feja Islame atë grua që nuk e përfill bashkëshortin e saj ?

0
114

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë të ftuarin në peacetvfetva i cili në vazhdim do të na përgjigjet në lidhje me pyetjen Çfarë gjykimi ka Islami për gruan që nuk përfill bashkëshortin në fjalët dhe ju ftojmë të ndiqni videon në vazhdim për të mar përgjigje reth kësaj pyetje që prek shum nga familjet në mesin tonë dhe në familjet tona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here