A është mëkat nëse një grua nuk i beson burri të saj ?

0
245

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Dr Shefqet Krasniqi i cili në vazhdim do të na përgjigjet reth një pyetjet që ka të bëj me jetën bashkëshortore në lidhje me atë që A ka mëkat ajo grua që nuk i beson burrit të saj ? ju ftojmë të ndjekim videon në vazhdim për të dëgjuar përgjigjen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here