A e kemi të shkruar secili nga ne fatin e jetës të vet-Më saktë martesën

0
653

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Dr Shefqet Krasniqi i cili në vazhdim të kësaj shkëputje do të na përgjigjet reth pyetjes A e ka të shkruar secili fatin e jetës (martesën) ju ftojmë të ndjekim videon në vazhdim për të dëgjuar përgjigjen e plotë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here